Novice

Kyocera je predstavila nove barvne A3 večfunkcijske naprave TASKalfa

Kyocera Document Solutions Europe, eden od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavil dve novi barvni večnamenski napravi, ki bosta s kakovostnimi izpisi in veliko hitrostjo tiskanja pripomogli k izboljšanju učinkovitosti poslovanja v podjetjih. TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci sta najnovejši predstavnici nagrajene skupine multifunkcijskih naprav TASKalfa.

več

Kyocera Document Solutions praznuje 28 let pomembne okoljske listine

Podjetje Kyocera Document Solutions Europe, eno največjih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, letos obeležuje še en pomemben mejnik. Pridružuje se matični korporaciji Kyocera ob praznovanju 28. obletnice njihove pomembne okoljske listine. Merila in zaveze, ki jih je organizacija zastavila v listini, so še vedno vodilo in sestavni del politike upravljanja in poslovanja korporacije.

več

Kyocera je predstavila štiri nove zmogljive večnamenske naprave TASKalfa z izjemno kakovostjo tiskanja

Kyocera Document Solutions Europe, eden od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavila nove večnamenske naprave TASKalfa (MFP), ki so namenjene zagotavljanju optimalnih zmogljivosti za podjetja vseh velikosti. Ponašajo se z visoko produktivnostjo in stroškovno učinkovitostjo.

več

Kyocera je predstavila novo serijo kompaktnih A4 črnobelih naprav

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavilo novo serijo A4 črnobelih ECOSYS tiskalnikov. Nove naprave so zasnovane tako, da podjetjem pomagajo upravljati izpise bolj varno in učinkoviteje kot kdajkoli prej, obenem pa znatno zmanjšajo vpliv na okolje.

več

Ob svetovnem dnevu okolja je že deveto leto zapored japonsko nagrado za trajnostni razvoj prejela Kyocera

Kyocera Document Solutions Europe, eno od vodilnih podjetij s področja upravljanja z dokumenti, praznuje Svetovni dan okolja. Korporacija je del skupine Kyocera, ki je decembra, že deveto leto zapored, prejela prestižno nagrado japonskega ministrstva za okolje za aktivnosti povezane s preprečevanjem globalnega segrevanja.

več

V raziskavi IDC MarketScape je KYOCERA uvrščena med voditelje

Raziskovalna hiša IDC je objavila rezultate raziskave IDC MarketScape, v kateri se je na področju pametnih večopravilnih naprav KYOCERA uvrstila v prestižni klub vodilnih podjetij. Raziskava se imenuje IDC MarketScape: Western Europe Smart Multifunction Peripheral 2018 Vendor Assessment, najdete jo pa v dokumentu #EMEA44808019, February 2019.

več
Scroll to top