Priznanja

Kyocera se v vseh kategorijah aktivno zavzema za pridobivanje ekoloških priznanj za svoje izdelke

Blue Angel

Eko znamka Blue Angel je ena od najprejstižnejših ekoloških znamk na svetu. Znamenito nagrado podeljuje “ Nemški inštitut za jamstvo kakovosti in certifikacijo”, ki ga upravlja nemški Inštitut za zagotavljanje kakovosti in certificiranje (RAL). Izdelki s certifikatom Blue Angel imajo izjemna priporočila s področja izpolnjevanja najzahtevnejših ekoloških kriterijev, upoštevajoč temeljno zakonodajo nemške Zvezne uprave za varstvo okolja.

Ekološki znak Blue Angel pridobijo izdelki, ki imajo kar najmanj škodljivih vplivov na okolje, bodisi zaradi škodljivih sestavin, odpadnega materiala ali rabe energije. KYOCERA Document Solutions ima že dolgo tradicijo prejemanja ekoloških priznanj “Blue Angel”.

Za več informacij, prosimo, obiščite strani z opisi izdelkov.

Energy Star

Nove ENERGY STAR specifikacije za naprave za tiskanje, ki sta jih sprejeli vladi EU in ZDA usmerjajo uporabnike v zaščito okolja in varčevanje z uporabo energetsko učinkovitih naprav. Z logotipom se ponašajo le naprave, ki ustrezajo standardom.

Najnovejše vrednotenje ENERGY STAR za naprave za tiskanje, v primerjavi s predhodnim, je določeno na osnovi strožjih kriterijev v povezavi s porabo papirja. Vsi Kyocerini tiskalniki in večopravilne naprave, izdelani po 1. aprilu 2007, izpolnjujejo ali celo presegajo ocene najnovejše specifikacije ENERGY STAR. 

Tiskalniki s standardi ENERGY STAR lahko privarčujejo več kot 60% električne energije, večopravilne naprave pa v svoji življenjski dobi znižajo račune za elektriko za kar 160 EUR.

Scroll to top