O nas

KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions Europe je bila ustanovljena 1. aprila 2012, s spremembo imena podjetja KYOCERA MITA Europe. Le-ta pa je nastala januarja 2000, kot rezultat združitve podjetij KYOCERA in MITA, dveh izmed najbolj uglednih in inovativnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti.


Kot dobavitelj tiskalnikov in večfunkcijskih naprav, je podjetje KYOCERA MITA proizvedlo številne izdelke, ki so uspešno zadovoljevali potrebe naših strank.


Usmerjeni v prihodnost pa se bomo v bodoče osredotočili na zagotavljanje poslovnih rešitev. S tem ciljem, smo se odločili spremeniti ime našega podjetja v KYOCERA Document Solutions Inc. Sprememba odraža razvoj podjetja kot globalnega ponudnika rešitev, ki je zavezano neprestanemu razvoju, tehnološki inovativnosti, koristim za svoje stranke in skrbi za okolje.


KYOCERA Document Solutions Europe, s sedežem v Hoofddorpu na Nizozemskem, koordinira poslovanje družbe na področju Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA). V regiji deluje 16 hčerinskih podjetij zadolženih za posamezne države: Avstrija, Belgija, Danska, Finska, Francija, Italija, Južna Afrika, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Portugalska, Španija, Švedska, Švica, Rusija in Velika Britanija. Podjetje KYOCERA Document Solutions Europe pa tesno sodeluje tudi z mrežo pooblaščenih distributerjev v dodatnih 60 državah regije EMEA.

Scroll to top