Kam gre Vaš denar?

Denar izgubljamo na več načinov, nekatere opazimo, druge ne: imamo nepotrebne dodatne naprave, zapravljamo vire ali uporabljamo neučinkovito opremo. Dobro plačani zaposleni zapravljajo svoj dragoceni čas z napakami tiskalnikov in izgubljene so neskončne ure z dogovarjanji z različnimi dobavitelji in serviserji.


S storitvijo KYOCERA Managed Document Services (MDS) lahko optimizirate svojo celotno strukturo upravljanja izpisov. Z zagotavljanjem obšinega nabora storitev za racionalizacijo upravljanja vaših izhodnih dokumentov, vam lahko razbremenimo vaše zaposlene v IT oddelku in obenem zmanjšamo vpliv uporabe naprav na okolje.


Najprej opravimo temeljito analizo strukture in potreb vašega podjetja. Nato pa izdelamo natančen program, ki je prilagojen posebnostim vašega podjetja. Izid je praviloma znaten in pomemben: veliko znižanje stroškov in izboljšanje učinkovitosti upravljanja.

Ne glede na velikost vašega podjetja, s KYOCERA MDS boste pridobili.

Koraki Kyocera MDS

Kaj je KYOCERA MDS?

MDS je kratica za storitve Managed Document Services (upravljane dokumentne storitve). Storitve MDS so boljša izbira kot upravljane tiskalniške storitve (Managed Print Services - MPS), ki se osredotočajo le na izpis.
Več o tem...

Storitve MDS KYOCERA

Spoznajte, kako vam storitve MDS KYOCERA pomagajo optimizirati in usmeriti vaše poslovanje.

Več

Pet korakov MDS

V petih skrbno načrtovanih korakih optimizirajte vaše celotno okolje upravljanja z dokumenti.

Več

Prednosti storitev MDS

S storitvijo KYOCERA MDS znižajte stroške, razbremenite IT oddelek in zmanjšajte vpliv na okolje. Več

Primeri uporabe MDS

Preberite si, kako so različna podjetja bistveno zmanjšala svoje stroške z uporabo storitev KYOCERA MDS.

Več
Scroll to top