Pravni napotki

PRAVNA OBVESTILA & POGOJI

 

Izjava o zasebnosti
KYOCERA Document Solutions Europe B.V. se vam zahvaljuje za obisk na spletni strani in zanimanje za naše izdelke. V podjetju KYOCERA Document Solutions Europe B.V. vaše pravice do zasebnosti in varnost podatkov postavljamo na prvo mesto. Želimo vam zagotoviti brezskrbno uporabo naše spletne strani. Z uporabo spletne strani sprejmete opisane pravne pogoje. KYOCERA Document Solutions Europe B.V. spoštuje direktivo EU o varstvu osebnih podatkov in lokalno zakonodajo s tega področja. Za več informacij si oglejte posamezne direktive EU.

Osebni podatki
V določenih primerih, npr. ob naročanju tiskanih materialov, vam bo podjetje KYOCERA Document Solutions Europe B.V. zagotovilo obrazec za vpis vaših osebnih podatkov. Vpis podatkov ni obvezen. Vaše osebne podatke potrebujemo za pravilno obdelavo vaše zahteve. Vse podatke obravnavamo kot zaupne in podjetje KYOCERA Document Solutions Europe B.V. vaših podatkov ne posreduje tretjim osebam.

Varnost
Podjetje KYOCERA Document Solutions Europe B.V. se zaveda, kako zelo pomembni sta vaša zasebnost in varnost, zaradi česar si prizadevamo za zagotavljanje varnosti vaših osebnih podatkov. Za zagotavljanje najvišjih varnostnih standardov uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe. Varnostne ukrepe stalno posodabljamo glede na nove tehnologije, predstavljene na trgu. Zaradi tega lahko pride do različnih sprememb, kot je na primer spremenjena uporaba piškotkov na spletnih straneh.

Piškotki
Podjetje KYOCERA Document Solutions Europe B.V. in njegove podružnice uporabljajo piškotke za spremljanje želja naših strank in optimizacijo naših spletnih strani. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se z vašim dovoljenjem shrani na trdem disku vašega računalnika. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli izključite. Prizadevali smo si, da bi našo spletno stran zasnovali tako, da deluje na enak način, ne glede na to, ali uporabljate piškotke ali ne. Vsi piškotki niso enaki. Obstajata dve vrsti piškotkov: začasni in dnevniški. Začasni piškotki se uporabljajo za ohranjanje uporabniške seje na strežniku in za sporočanje informacij o tem, katero stran naj strežnik naloži. Dnevniški piškotki nam povejo, katere strani na spletnem mestu so bile naložene. Tako lahko izboljšamo našo stran in jo prilagodimo vašim potrebam. Kljub temu piškotki vsebujejo samo tehnične podatke in nam ne posredujejo informacij, kot so naslov elektronske pošte ali podatki o vaši identiteti.

IZJAVA
Obvestilo za uporabnike spletne strani.

Dostop do informacij na tej spletni strani: Upravičeni uporabniki bodo od podjetja KYOCERA Document Solutions Europe B.V. prejeli geslo, s katerim bodo lahko dostopali do dela spletne strani, ki je namenjen distributerjem. Geslo je namenjeno le uporabniku in ga ni dovoljeno posredovati drugim osebam.
KYOCERA Document Solutions Europe B.V. si je pri pripravi in objavi vseh informacij na spletni strani za distributerje prizadevalo, da bi svoje delo opravilo strokovno. Prizadevali smo si, da bi bile ob objavi vse informacije pravilne in posodobljene.
KYOCERA Document Solutions Europe B.V. ne daje izrecnih ali posrednih jamstev za rezultate, pridobljene na podlagi uporabe teh informacij.
KYOCERA Document Solutions Europe B.V. ne odgovarja za točnost informacij in ne more biti odgovorno za zahtevke, škodo ali odškodnine, ki jih vložijo ali zahtevajo tretje stranke.

Uporabnik tretjim strankam ne bo razkril informacij v navodilih za programiranje, uporabo in servisiranje. Prav tako ne bo razkril inženirskih ali tehničnih podatkov ali drugih podobnih informacij, ki jih je podjetje KYOCERA Document Solutions Europe B.V. morda posredovalo prek strani za distributerje.
Uporabnik ima pravico pregledati informacije in jih uporabiti v namen, za katerega so namenjene in razkrite. Če mora uporabnik omenjene informacije razkriti drugim osebam zaradi zagotavljanja tehničnih storitev, mora uporabnik poskrbeti, da za te osebe velja enaka obveznost glede zaupnosti.
Če uporabnik ugotovi, da tretja stranka izpodbija ali krši blagovne znamke, trgovska imena, avtorske pravice, patente ali druge pravice industrijske lastnine, bo uporabnik o tem nemudoma obvestil podjetje KYOCERA Document Solutions Europe B.V. Prav tako se uporabnik obveže, da bo podjetju KYOCERA Document Solutions Europe B.V. pomagal pri postopkih, potrebnih za zaščito teh pravic. Informacije, ki so na tej spletni strani, ne predstavljajo potrjenega naročila za prodajo ali ponudbe za nakup kateregakoli izdelka ali storitve, prav tako pa se na njih ni mogoče zanašati pri odločitvah za naložbe. KYOCERA Document Solutions Europe B.V. lahko kadarkoli brez obvestila spremeni informacije na tej spletni strani in ne daje zaveze, da bo informacije posodabljala.

Povezave
Podjetje KYOCERA Document Solutions Europe B.V. ni odgovorno za vsebine na spletnih straneh, na katere vodijo povezave, kot tudi ni odgovorno za povezave na straneh, na katere vodijo povezave. Spletne povezave na tej strani so namenjene preprosti uporabi in prisotnost povezav ne pomeni, da podjetje priporoča te spletne strani.


Registrirane blagovne znamke / Definicija blagovnih znamk
Vse blagovne znamke in trgovska imena prikazana na tej spletni strani, povezanih straneh in drugih materialih so, razen kadar je izrecno drugače navedeno, izključno v lasti in pod nadzorom podjetij KYOCERA Document Solutions BV, KYOCERA Document Solutions Corporation ali KYOCERA Corporation na Japonskem.
Ta spletna stran ali povezane spletne strani ne vključujejo celotnega seznama vseh blagovnih znamk podjetij KYOCERA Document Solutions Europe B.V., KYOCERA Document Solutions Corporation in KYOCERA Corporation. Izpust imena izdelka ali storitve ne pomeni, da se navedena podjetja odpovedujejo blagovnim znamkam ali drugim pravicam, ki izhajajo iz intelektualne lastnine.
Uporaba blagovnih znamk s stilizacijo ali preoblikovanjem našega logotipa ali imen izdelkov je dovoljena le na podlagi pridobljene licence. Nepooblaščena uporaba je strogo prepovedana.

Avtorske pravice
Vsebina te spletne strani je avtorsko zaščitena. Kljub temu vam KYOCERA Document Solutions Europe B.V. zagotavlja pravico, da shranjujete in reproducirate besedila, ki so na javnih straneh tega spletnega mesta. Zaradi avtorskih pravic ni dovoljeno shranjevati ali reproducirati slik ali grafov, prikazanih na tej spletni strani.

Uredniki
Za več informacij o vsebini te spletne strani, se obrnite na:

KYOCERA Document Solutions Europe B.V.
European Marketing Center
mailto:info@deu.kyocera.com
Informacije so zagotovljene v skladu z direktivo EU 2000/31/ES, za dodatne informacije pa se obrnite na svojega pravnega svetovalca.

Uprava podjetja KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

• Takahiro Sato • Hironao Katsukura
• Takashi Kuki • Reinhold Schlierkamp
• Oscar Sanchez Gonzalez
Informacije o identifikacijskih številkah iz registrov podjetij, ki veljajo za naše podružnice, lahko pridobite pri lokalni gospodarski zbornici v državah, kjer delujejo naše podružnice.

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. ima naslednje identifikacijske številke za DDV: Nizozemska (KYOCERA Document Solutions Europe B.V. Tax Identification No. NL001454924B01)

KYOCERA Document Solutions Europe B.V., registracijska (Register podjetij Amsterdam) št.: 34070221

--------------------------------------------------------------------------------

Informacije v poglavju Pravna obvestila in pogoji na nikakršen način ne zamenjujejo pisnih pogodb, ki jih podružnice ali povezana podjetja KYOCERA Document Solutions sklenejo s tretjimi strankami v regiji EMEA. Če pride do nenamernih neskladij, ima prednost lokalno potrjena pogodba. Če obstaja poslovni odnos, vendar ni na voljo primernega besedila, ki bi določal zgornja področja, bo veljalo besedilo v poglavju Pravna določila in obvestila, če to dovoljujejo lokalni pogoji.

© KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

 

Scroll to top