KYOCERA Net Manager

Nadzorujte občutljive dokumente in zmanjšajte stroške obdelave dokumentov

KYOCERA Net Manager (KNM) je strežniška aplikacija, ki usmerja in varuje upravljanje z vašimi dokumenti. Vgrajena aplikacija Print&FollowTM dodatno povečuje učinkovitost in pospešuje proces tiskanja: namesto, da pošilja dokument na izbrano napravo, ga uporabnik pošlje na strežnik Kyocera Net Manager, na katerega lahko dostopajo vse naprave v omrežju. Dokument nato uporabnik natisne na katerikoli prosti napravi.Tako sistem pomaga zmanjševati vrste in izboljšuje varnost dokumentov, saj naprava ne dovoli tiskanja, dokler se uporabnik ne prijavi v sistem in izbere dokument za tiskanje.

V zvezi s tiskanjem, skeniranjem in faksiranjem KYOCERA Net Manager nudi dobro strukturiran in za uporabo enostaven vmesnik s personaliziranimi bližnjicami za nastavitve, ki jih najpogosteje uporabljate. Poleg same uporabe, je preprosta tudi administracija, saj KYOCERA Net Manager ponuja istočasno upravljanje vseh naprav z enega mesta (SPOA). Še več, KYOCERA Net Manager hrani podrobne statistike o stroških glede na posamezne projekte, oddelke ali posamezne uporabnike. Ti lahko dostopajo do svojih računov preko običajnega spletnega brskalnika in tako spremljajo stanje svojih tiskalniških opravil. Omenjene lastnosti povečujejo pozornost in zavedanje glede opravljenih tiskalniških opravil in pomagajo zmanjševati stroške.

Sistem KYOCERA Net Manager podpira obširen nabor lastnosti skeniranja in delovnih tokov, ki povečujejo učinkovitost uporabnikov in obenem utrjuje procese delovnih tokov v podjetju. Posebni procesi skeniranja in delovnih tokov, ki jih je mogoče dodeliti posameznim uporabnikom ali delovnim skupinam, predstavljajo velike možnosti za prihranke.


Vključeno mobilno tiskanje – Tiskajte svoje dokumente z mobilnih naprav prek e-pošte na strežnik KYOCERA Net Manager. Naprednejše funkcije mobilnega tiskanja lahko izkoristite s pomočjo KYOCERA Mobile print, brezplačne aplikacije, ki deluje v okolju Android in iOS. Z uporabo te aplikacije boste deležni vseh prednosti varnih in naprednih lastnosti tiskanja in skeniranja sistema KYOCERA Mobile print.


NOVO!  KYOCERA Local Print Spooling omogoča avtorizirano in avtenticirano tiskanje v okoljih, kjer je nameščen strežnik KYOCERA Net Manager – nobeno tiskalniško opravilo ne bo poslano preko strežnika KYOCERA Net Manager ali zapustilo lokacijo.

KYOCERA Net Manager Infographic

Izzivi za podjetja

 • Kraje zaupnih podatkov lahko ogrozijo vaše poslovanje – Kako lahko zagotovim, da nepooblaščene osebe ne morejo dostopati do mojih podatkov?

 • Določanje pravilnih nastavitev skeniranja in faksiranja je zahtevno in zamudno – Kako lahko te procese in delovne tokove naredim bolj preproste in zanesljive?

 • Težko je spremljati vse stroške, ki so povezani s tiskanjem – Kako jih lahko spremljam, da bi prihranil denar? 

 • Oddaljene lokacije (podružnice), ki so priključene na centralni tiskalniški strežnik, potrebujejo za tiskanje preveč razpoložljive pasovne širine – Kako lahko minimaliziram uporabo pasovne širine brez namestitve lokalnega tiskalniškega strežnika?

Prednosti, ki jih prinaša KNM

 • Avtentikacija: Tiskanje, kopiranje ali skeniranje se prične takrat, ko se uporabnik prijavi na izbrani napravi, s pomočjo različnih načinov avtentikacije, ki so določeni z varnostno politiko vašega podjetja.

 • Varno in Preprosto skeniranje ponuja hitro upravljanje z enim samim klikom, ki je preprosto za uporabo in nastavitev.

 • Obračunavanje: Uporabniki lahko spremljajo količino svojih izpisov, vodstvo pa lažje nadzira in zmanjšuje stroške tiskanja. Že samo spremljanje tiskanja lahko pomaga zmanjšati količino izpisov.

 • KYOCERA Local Print Spooling: Omogoča integracijo vaših podružnic v centralno tiskalniško okolje, kjer ni nameščenega lokalnega KYOCERA Net Manager strežnika - nobeno tiskalniško opravilo ne bo poslano preko strežnika KYOCERA Net Manager ali zapustilo lokacijo – le podatki, potrebni za avtentikacijo in obračun, bodo sinhronizirani s centralnim KYOCERA Net Manager strežnikom.

Lastnosti in specifikacije (povzetek)

S svojim dobro strukturiranim in intuitivnim vmesnikom, KYOCERA Net Manager poenostavlja vse procese, ki jih izvajate na svoji večopravilni napravi. Če se boste pred uporabo naprave prijavili, vam bo KYOCERA Net Manager ponudil bližnjice do vaših najbolj uporabljanih nastavitev skeniranja, faksiranja in tiskanja, kot tudi do gumbov, s katerimi boste hitro dostopali do ostalih možnosti. Tako bo čas za obdelavo vaših dokumentov bistveno krajši, obenem pa boste lahko prepoznali vse neobičajne navade tiskanja v vašem podjetju. KYOCERA Net Manager omogoča tudi uporabo obstoječe flote vaših tiskalnikov z dodatnim zunanjim terminalom.

 • Avtentikacija – Dostopajte do tiskalnikov in večopravilnih naprav v enem koraku s pomočjo PIN kod, ID kartic in Windows gesel, ali s kombinacijo dveh vrst avtentikacije, npr. PIN kode in ID kartice.

 • Varnost – Varno tiskanje, kodiranje podatkov in funkcija Print&FollowTM zagotavljajo, da lahko do vaših podatkov dostopajo in jih natisnejo le pooblaščene osebe.

 • Poročanje – KYOCERA Net Manager hrani podrobne statistike glede stroškov tiskanja po posameznem uporabniku, skupini ali projektu.

 • Personalizirane možnosti – KYOCERA Net Manager vam zagotavlja dobro strukturiran in za uporabo enostaven vmesnik s personaliziranimi bližnjicami za nastavitve, ki jih najpogosteje uporabljate.
  Ikone za najpogosteje uporabljene funkcije lahko zložite na najvišji nivo uporabniškega vmesnika Kyocerinega vgrajenega terminala. Tako boste lahko do skoraj vseh vsakodnevnih opravil dostopali s pritiskom na en gumb!

 • Funkcija »Scan to« – Z enim klikom spremenite destinacijo za vaše skenirane dokumente in meta podatke. Izbirate lahko med prostorom v KYOCERA Net Manager, domačo mapo, faks strežnikom, e-naslovom itd.
  KYOCERA Net Manager sedaj nudi najbolj zmogljive profile za skeniranje na tržišču. Profile in opravila lahko na uporabniškem vmesniku vgrajenega terminala KYOCERA Net Manager razporejate glede na vaše osebne preference.

 • Mobilno tiskanje – Svoje dokumente lahko enostavno tiskate tudi z mobilnih naprav s pošiljanjem e-pošte na strežnik KYOCERA Net Manager. Natisnjene dokumente lahko izpišete kasneje z avtentikacijo na napravi. Za bolj napredno uporabo pa je na voljo aplikacija KYOCERA Mobile Print za okolji iOS in Android.

 • KYOCERA Local Print Spooling - Povežite vaše podružnice, kjer ni nameščenega lokalnega KYOCERA Net Manager strežnika, v centralno tiskalniško okolje - nobeno tiskalniško opravilo ne bo poslano preko strežnika KYOCERA Net Manager ali zapustilo lokacijo – le podatki, potrebni za avtentikacijo in obračun, bodo sinhronizirani s centralnim KYOCERA Net Manager strežnikom.

KYOCERA Net Manager spletni vmesnik

Spletni vmesnik KYOCERA Net Manager je priročen način za upravljanje izpisov dokumentov na vseh nivojih:

 • Dostopajte z uporabo spletnega brskalnika in osebne prijave v KYOCERA Net Manager.
 • Uporaba posebne programske opreme ali orodij ni potrebna.

 • Vsak uporabnik lahko preprosto upravlja s svojimi tiskalniškimi opravili.

KYOCERA Net Manager mobilni terminal

Mobilna aplikacija za terminal KYOCERA Net Manager omogoča:

 • Izbira naprave, na kateri boste izpisali svoj izbrani dokument.

 • Odklepanje zaslona naprave za kopiranje ali skeniranje.

 • Pregled vseh naprav na vsakem strežniku KYOCERA Net Manager in njihov status.

 • Tiskanje iz priljubljenih ali že predhodno natisnjenih opravil.

 • Izbor vaših priljubljenih naprav KYOCERA Net Manager na vsakem strežniku, da bodo predstavljene glede na prioriteto.

 

Podatki za prijavo so shranjeni v aplikaciji, tako da jih ni potrebno vnašati pred vsako uporabo, kar je dobra novica, predvsem za pozabljivce.

Iz Apple App Store ali Google Play Store lahko na vašo napravo prenesete mobilni terminal KYOCERA Net Manager.

KYOCERA Mobile Print App Integration

KYOCERA Net Manager že standardno vključuje možnosti mobilnega tiskanja – dokumente lahko tiskate z vaše mobilne naprave s pošiljanjem e-pošte na strežnik Kyocera Net Manager. 
 
Naprednejše funkcije mobilnega tiskanja boste lahko izkoristili z uporabo KYOCERA Mobile print, brezplačne aplikacije, ki deluje v okolju Android in iOS. Z uporabo te aplikacije boste deležni vseh prednosti varnih in naprednih lastnosti tiskanja in skeniranja sistema KYOCERA Mobile print.

KYOCERA Net Manager Icon

Kontakt

Za več informacij ali za poskusno verzijo, se obrnite na lokalnega predstavnika KYOCERA, podjetje Xenon forte, Ljubljana.

Xenon forte d.o.o.

Sistemske zahteve

STREŽNIK - HW: 2GHz, 4GB RAM

 

OPERACIJSKI SISTEM:

Windows Server 2008 / 2008R2 / 2012 / 2012R2 / 2016

Windows 7, 8, 8.1, 10 

32bit in 64bit OS

Microsoft .NET Framework 4.5 Full Version

32 Bit JAVA verzija 8 ali novejše

 

SPLETNI BRSKALNIK:

Google Chrome 41 in novejši (Priporočljivo)

Mozilla Firefox 38 in novejši (Priporočljivo)

Internet Explorer 10 in novejši

Microsoft Edge

Starejše verzije spletnih brskalnikov ne bodo delovale v popolnosti (na primer: IE 8 ne podpira funkcije drag and drop.)

Scroll to top