Produkti

Barvne

Pri barvnem tiskanju je ključ v doslednosti barv. Zakaj bi bile barve, ki ste jih natisnili včeraj drugačne kot barve natisnjene danes? Doslednost je še posebej pomembna pri večkratnem pojavljanju barvne informacije, saj je bolj vpadljiva in ljudje bodo opazili, če bo napačna. Kyocera zagotavlja doslednost barv v daljšem časovnem obdobju.

več

Večopravilne naprave

Kadar govorimo o črno-belih kopirnih in večopravilnih (MFP) napravah, lahko z zagotovostjo trdimo, da Kyocera zagotavlja najbolj obsežno linijo naprav, ki prejemajo nagrade v vseh razredih. Bogato opremljene naprave pa lahko tudi nadgradite z elementi za dodatne funkcionalnosti, kar bo optimiziralo vaš tok dokumentov in še izboljšalo učinkovitost vašega poslovanja.

več

Tiskalniki

Najvišje rangirani tako od uporabnikov, kot tudi od številnih preizkuševalnih organizacij. Kyocerina linija zanesljivih, dragocenih in okolju prijaznih mrežnih laserskih tiskalnikov, zagotavlja čist črnobel izpis v visoki ločljivosti za vse velikosti delovnih skupin. Kyocerini ECOSYS tiskalniki so zasnovani na "brezkasetni" tehnologiji z uporabo vzdržljivih tiskalniških valjev in z veliko kapaciteto tonerja ter tako omogočajo izpis na tisoče strani po zelo nizki ceni za odtis in z zelo malo uporabniških posegov.

več

Skladnost z direktivo RoHS

Iskanje produktov

Katero funcionalnost naprave želite?
Ali želite barvno ali črnobelo napravo?
Željena hitrost naprave: Paper Size
Product Wizard Icon
Product Wizard

KATALOG IZDELKOV

Scroll to top