KYOCERA se širi na Češko

Četrtek, 18 oktober 2018

KYOCERA Document Solutions Europe, eno od vodilnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, s prevzemom češkega partnerja Janus, nadaljuje svojo širitev v Srednji in Vzhodni Evropi.

KYOCERA Document Solutions Češka, kot se bo po novem imenovalo novo podjetje, bo že 18. podružnica krovne evropske korporacije KYOCERA Document Solutions Europe.

V 26 uspešnih letih sodelovanja na področju upravljanja z dokumenti je ekipa KYOCERA Document Solutions Češka dosegla zavidljive uspehe, tako v zasebnem kot tudi vdržavnem sektorju. Jiří Hubený, generalni direktor organizacije, bo novo podjetje vodil iz dveh lokacij, iz sedeža v Češki republiki in iz podružnice v slovaški Bratislavi. Glavni fokus pri širjenju organizacije bo IKT sektor.

»Naš trg ima velik potencial za rast. Imamo močno predprodajno ekipo, ki odlično pozna posebnosti tržišča in je pripravljena v sektorju IKT ponuditi rešitve z dodano vrednostjo, kot sta Enterprise Content Management in Business Process Management.« je izjavil Hubený. Najnovejša pridobitev za podjetje KYOCERA Document Solutions Europe predstavlja nadaljnji korak na poti k inovacijam na ozemlju EMEA in še en način za zagotavljanje boljših in učinkovitejših storitev za stranke.Scroll to top