Kyocera je predstavila novo serijo kompaktnih A4 črnobelih naprav

Torek, 2 julij 2019

Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavilo novo serijo A4 črnobelih ECOSYS tiskalnikov. Nove naprave so zasnovane tako, da podjetjem pomagajo upravljati izpise bolj varno in učinkoviteje kot kdajkoli prej, obenem pa znatno zmanjšajo vpliv na okolje.

Nove naprave dopolnjujejo portfelj A4 črnobelih laserskih naprav ECOSYS. Zasnovane so bile za uspešno tiskanje večjih količin dokumentov. Uporabniki se bodo tako lažje spopadali z vse večjimi potrebami po okolju prijaznem in učinkovitem tiskanju.

ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn in ECOSYS P3155dn združujejo visoko produktivnost in trajnost. V primerjavi s svojimi predhodniki, se ponašajo tako s prenovljenim dizajnom, kot tudi z nadgrajenimi funkcionalnostmi, s čimer  prinašajo izboljšano uporabniško izkušnjo.

Trije novi izdelki predstavljajo najnovejšo posodobitev Kyocerine najpopularnejše serije ECOSYS. Že od svoje  ustanovitve  podjetje zagovarja okolju prijazno tiskanje;  z oblikovanjem edinstvene tehnologije ECOSYS leta 1992, pa tudi v praksi dokazuje neomajno zavezanost varovanju okolja. Kyocera je, s sprejetjem ukrepov za zavestno zmanjšanje nastajanja odpadkov in zmanjšanje porabe energije naprav za tiskanje, v panogo uvedla okoljsko ozaveščenost. Inovativna tehnologija ECOSYS je bila namreč zasnovana tako, da združuje koncepte ekologije, ekonomije in sistemov, ki združujejo ključni cilj vsake organizacije -rešiti potrebe po upravljanju z dokumenti z eno napravo.

Tiskalniki ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn in ECOSYS P3155dn se ponašajo z visoko produktivnostjo in beležijo do 13 % boljše čase izpisa prve kopije od svojih predhodnikov. Zasluge za izboljšanje lahko pripišemo novemu poligonskemu krmilniku motorja. Dodatna prednost in korist za uporabnike pa je združljivost naprav s tremi vrstami tonerja.

Kot pri vseh napravah ECOSYS, je Kyocera tudi v sisteme teh naprav skrbno integrirala okolju prijaznejše nastavitve in celotno zasnovo za spodbujanje trajnosti, s čimer je še zmanjšala vpliv na okolje. Enote ne vsebujejo kartuš in so izdelane iz sestavnih delov z dolgo življenjsko dobo, kar zmanjšuje zahtevnost proizvodnjih postopkov in vzdrževanja. Občutno nižja poraba energije bo pomagala podjetjem, ki se trudijo znižati stroške, povezane s tiskanjem dokumentov. Okolju prijazne lastnosti Kyocerinih naprav pa zaokrožuje okolju prijazna embalaža iz celuloze.

Kyocerini gonilniki že prinašajo možnost šifriranja podatkov. Nove naprave pa s pomočjo funkcije Data Security Kit omogočajo dodatne možnosti kakovostne in varne hrambe podatkov. Tako bodo podatki kodirani še preden jih bo naprava zapisala na svoj disk. Nova lastnost omogoča uporabnikom nov priročen način za zaščito zaupnih dokumentov in drugih pomembnih podatkov. 

»V Kyoceri resnično verjamemo v doseganje veličine. Zato si neprestano prizadevamo izboljšati in nadgraditi naše ključne proizvode, kot so na primer serija ECOSYS. Po zaslugi najnovejših izboljšav, ki so vgrajene v naprave ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn in ECOSYS P3155dn, lahko podjetja povečajo svojo učinkovitost upravljanja z izpisi in hkrati izboljšajo varnost podatkov in vpliv na okolje,« je izjavil Nobuki Takada, generalni direktor oddelka Marketing Innovation Centre pri Kyocera Document Solutions Europe.Scroll to top