Šest Kyocerinih naprav je prejelo priznanje “2017 SUMMER PICK”

Četrtek, 27 julij 2017

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je objavila, da je šest tiskalnikov in večopravilnih naprav Kyocera, prejelo prestižno priznanje »Izbor poletja 2017«, s strani ene od najpomembnejših testnih organizacij na področju tiskalniških naprav Buyers Lab.

Buyers Lab (BLI) je v poletnem pregledu za izbor leta 2017 imenoval črnobele in barvne naprave kot izjemne izdelke. Priznanje so si zaslužili modeli barvnih večopravilnih naprav TASKalfa 2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci in 8052ci ter črnobeli tiskalnik ECOSYS P3055dn. Po temeljitem laboratorijskem testiranju, so pregledovalci ocenili strojni in programski del naprav kot najboljši v svojem razredu.

»Zmagovalni Kyocerini izdelki na izboru 2017 so se izkazali kot pravi delovni konji z izjemno zanesljivostjo,« je izjavil George Mikolay, izredni direktor za A3 in produkcijske naprave v projektu Keypoint Intelligence organizacije Buyers Lab. »Razen tega se naprave ponašajo tudi z bogatim naborom lastnosti, zelo dobro uporabnostjo in preprosto povezljivostjo s poslovno programsko opremo in aplikacijami, kar napravam daje še dodatno vrednost.«

Takahiro Sato, predsednik Kyocera Document Solutions Europe B.V., je izjavil: »Izjemno smo ponosni, da je  tako prestižna in neodvisna stanovska organizacija ocenila naše naprave kot najboljše. Zelo se trudimo, da Kyocerine  naprave prinašajo karseda dobre   zmogljivosti in največjo možno vrednost. Zato gre  to priznanje nadarjenim sodelavcem v celotni korporaciji Kyocera, ki so izpolnili obljube, dane našim uporabnikom.«

BLI je svetovno priznan testni laboratorij, ki izvaja poglobljene in nepristranske teste in raziskave na področju tiskalniških naprav.

Na seznamu nagrajenih modelov v izboru Buyer’s Lab summer picks 2017 so:

•          TASKalfa 2552ci – Izjemna barvna večopravilna naprava s hitrostjo tiskanja 25 str./min.

•          TASKalfa 4052ci - Izjemna barvna večopravilna naprava s hitrostjo tiskanja 40 str./min.

•          TASKalfa 5052ci - Izjemna barvna večopravilna naprava s hitrostjo tiskanja 50 str./min.

•          TASKalfa 7052ci - Izjemna barvna večopravilna naprava s hitrostjo tiskanja 65 do 70 str./min.

•          TASKalfa 8052ci - Izjemna barvna večopravilna naprava s hitrostjo tiskanja 70 do 80 str./min.

•          ECOSYS P3055dn – Izjemni mrežni tiskalnik za večje delovne skupine.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence na področju upravljanja z dokumenti predstavlja prostor kjer dobite vse na enem mestu. Z našimi edinstvenimi orodji in neprimerljivim poznavanjem področja, luščimo spoznanja v hrupu najrazličnejših podatkov. Tako našim strankam zagotavljamo nepristranska mnenja in odzivna orodja, ki jih potrebujejo v najbolj pomembnih trenutkih, ko potrebujejo nepristranski opis njihovih izdelkov in s tem omogočajo uspešno prodajo.

Buyers Lab je že več kot 50 let globalni neodvisni vir zanesljivih podatkov na področju tiskalniških naprav ter ponudnik rezultatov testiranj in prodajnih orodij na vse bolj tekmovalnem tržišču. Kar je v svojem začetku predstavljalo potrošniško publikacijo o pisarniški opremi, je sčasoma preraslo v celovit vir podatkov v stroki. V krajini, ki se venomer spremenja, se z njo spreminjamo  tudi mi.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane naša laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended in naš certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).Scroll to top