Študije primerov - Case studies

Oglejte si naše študije primerov dobrih praks pri namestitvi laserskih tiskalnikov in večopravilnih naprav ter vpeljavi projektov Storitev upravljanja z dokumenti. Ne glede na velikost vašega podjetja ali veje industrije kateri pripada, je mogoče naprave Kyocera popolnoma prilagoditi vašim potrebam in zagotoviti stroškovno učinkovito in nemoteno delovanje.

 

Izberite študijo primera glede na kriterij

 • RYMCO

  Z rastjo poslovanja se je RYMCO odločil prenoviti svoj sistem upravljanja z dokumenti. V svoji floti nameščenih naprav je imel veliko stroškovno potratnih naprav, ki so po nepotrebnem bremenile njihove stroške. Odločili so se, da je čas da obnovijo in optimizirajo svojo tiskalniško floto. Zato se je podjetje, ki je eno od vodilnih avtomobilskih prodajalcev avtomobilov v Libanonu, obrnilo na Electronic Business Equipment (EBE), lokalnega avtoriziranega partnerja podjetja Kyocera Document Solutions.

  Kliknite za več informacij
 • Arcelor Mittal

  ArcelorMittal je iskal način, kako organizirati centralno upravljanje z dokumenti na vseh svojih lokacijah in obenem zmanjšati stroške. KYOCERA Document Solutions je našla rešitev, ki je upoštevala posebne varnostne omejitve jeklarskega giganta in obenem optimizirala tiskalniško floto podjetja, ki je sedaj bolj učinkovita in zanesljiva. Obenem pa je z rešitvijo podjetje ArcelorMittal dobilo orodje za upravljanje celotne flote naprav za izpisovanje dokumentov, ki jim, med drugim, omogoča podroben centralni sistem za razporejanje stroškov glede na posamezne uporabnike v podjetju, kot tudi razkriva potencial za dodatno optimizacijo sistema.

  Kliknite za več informacij
 • Sava Montenegro

  Črnogorska zavarovalnica Sava Montenegro AD Podgorica je uporabljala raznovrstno floto naprav, ki so jo sestavljale večopravilne naprave, fotokopirni stroji, skenerji in telefaksi šestih različnih proizvajalcev (HP, Canon, Samsung, Lexmark, Panasonic in Epson). Slaba zanesljivost naprav je pomenila, da je bilo osebje oddelka za IT podjetja Sava Montenegro ves čas obremenjeno z reševanji težav povezanih s temi napravami, kar jim ni puščalo veliko časa posvečati se svojim osnovnim delovnim nalogam.

  Kliknite za več informacij
 • OHALO College

  Ustanova OHALO College je želela izboljšati ponudbo tiskanja in kopiranja svojim zaposlenim in študentom. Istočasno pa so želeli imeti boljši vpogled v stroške kopiranja in tiskanja in najti način za njihovo znižanje. Kyocerin partner Yazamco je optimiziral njihovo floto tiskalnikov in večopravilnih naprav ter razvil prilagojeno rešitev za obračunavanje in poročanje, kar je omogočilo OHALO College znižati stroške izpisov za 20 %.

  Kliknite za več informacij
 • Coca-Cola HBC Croatia

  Coca-Cola HBC Hrvaška je, v svojih 11 poslovalnicah v državi, uporabljala zelo raznovrstno floto tiskalnikov in večopravilnih naprav. S posebnimi pogodbenimi pogoji vzdrževanja in nabave potrošnega materiala z vsakim posameznim dobaviteljem, je bilo upravljanje s floto vse prej kot učinkovito in nadzor nad stroški delovanja naprav skoraj nemogoč. Kyocerin lokalni pooblaščeni partner Xenon forte je pomagal rešiti težave, poleg tega pa dodal še dodatne funkcije.

  Kliknite za več informacij
 • Knorr-Bremse

  Podjetje Knorr-Bremse je potrebovalo boljši in učinkovitejši način za upravljanje in nadzor izpisovanja dokumentov v vseh svojih poslovalnicah po Evropi. KYOCERA Document Solutions je oblikovala in vpeljala homogeno floto tiskalnikov, ki jo je mogoče centralno spremljati in upravljati iz centrale podjetja Knorr-Bremse v Munchenu v Nemčiji, kar je prineslo občutne prihranke pri stroških.

  Kliknite za več informacij
 • DSK Bank

  Bolgarska vodilna banka DSK BANK, je po zaslugi bolj učinkovite flote tiskalnikov, storitev vzdrževanja in avtentikacije s karticami ID na napravah, dosegla znižanje stroškov in izboljšala storitve in varnost podatkov.

  Kliknite za več informacij
 • Metrostav

  S pomočjo visoko optimizirane flote tiskalnikov in delovnih procesov dokumentov, je podjetje Metrostav izdatno znižalo stroške tiskanja. Nova flota naprav je zmanjšana za 5-krat, obenem pa so dosegli večjo učinkovitost, varnost podatkov in poenostavili vzdrževanje in servisiranje.

  Kliknite za več informacij
 • RSA

  Britanska vodilna globalna zavarovalna družba je dosegla zastavljene cilje na področju varovanja okolja po zaslugi dramatičnega zmanjšanja flote naprav za tiskanje, ki jih je nadomestila z napravami z dolgo življenjsko dobo in premišljenimi programskimi rešitvami za varovanje dokumentov in nadzor naprav. RSA deluje v 130 državah po svetu in zagotavlja zavarovalne produkte preko 20 milijonom strank po svetu.

  Kliknite za več informacij
 • Bauerfeind

  Bauerfeind, vodilni proizvajalec medicinskih pripomočkov, je dosegel lepe prihranke in povečal produktivnost s prestukturiranjem tiskalniške flote, poenostavljenim procesom vzdrževanja in gladko integracijo programa SAP.

  Kliknite za več informacij
 • Mestna uprava Wangen-Brütisellen

  Občina Wangen-Brütisellen je znižala svoje stroške izpisov z visoko optimizirano in omreženo floto tiskalnikov, kot tudi z bolj učinkovitimi in standardiziranimi dokumentnimi procesi.

  Kliknite za več informacij
 • Augsburg mestni svet

  Mestni svet Augsburg je znižal stroške tiskanja za 25% in znižal izpuste in obremenitve administracije s poenotenjem in optimizacijo razpršene in mešane flote tiskalnikov ter z uvedbo ene same kontaktne točke, kot tudi z uvedbo samodejne rešitve za nabavo potrošnega materiala preko spleta.

  Kliknite za več informacij
 • Bamburi Cement

  Podjetje Bamburi Cement je uskladilo upravljanje dokumentov s hitrim razvojem podjetja z optimizacijo in omreženjem tiskalniške flote in prilagoditvijo procesov novemu okolju. Razpoložljivost naprav so povečali na skoraj 100%, stroški pa so se znižali za 30%. Istočasno pa so povečali tudi produktivnost in učinkovitost.

  Kliknite za več informacij
 • Deloitte

  Z učinkovito floto sedmih večopravilnih sistemov in programsko opremo za štetje izpisov dokumentov, so v podjetju Deloitte izpolnili zahteve po kakovosti izpisov, ekonomičnosti tiskanja in vpliva na okolje ter tako izboljšali nadzor nad uporabo tiskanja v podjetju, kot tudi varnost zaupnih dokumentov.

  Kliknite za več informacij
 • Mercator

  Mercator je poenotil svojo tiskalniško infrastrukturo in povečal preglednost z vitkejšo in bolj učinkovito floto tiskalnikov, centralnim upravljanjem potrošnega materiala in nabave ter z nadzorom vseh delovnih tokov tiskanja in skeniranja.

  Kliknite za več informacij
 • IUS

  IUS je pridobila status zelene univerze in znižala administrativne stroške omrežja za 50% po zaslugi bolj učinkovite in zanesljive flote tiskalnikov. Znižanje so dosegli z zmanjšanjem stroškov za potrošni material in servisiranje, z enotnim gonilnikom in rešitvami za upravljanje pa so optimizirali naloge administriranja in upravljanja.

  Kliknite za več informacij
 • Naumburg mestni svet

  Svet mesta Naumburg je dosegel velik prihranek z natančnim financiranjem, nadzorom nad stroški in varnostjo, obenem pa je poenostavil vse naloge administracije in računovodstva.

  Kliknite za več informacij
 • Vzajemna

  Vzajemna je, z zamenjavo celotne flote tiskalnikov in uvedbo ene same kontaktne točke za nabavo in servisiranje, prihranila pri stroških izpisov in tonerja ter tako dosegla še večjo učinkovitost poslovanja.

  Kliknite za več informacij
 • Hídépítő Zrt.

  Priznano madžarsko gradbeno podjetje je dobilo natančen pregled nad stroški izpisov in jih hkrati zmanjšalo za tretjino. Po zaslugi preglednega in uporabniku prijaznega vmesnika Kyocerinih večopravilnih naprav ima sedaj Hídépítő tudi bolj učinkovite delovne tokove dokumentov.

  Kliknite za več informacij
 • Efes Beer

  Vodilna turška pivovarna je izboljšala učinkovitost upravljanja naprav in potrošnega materiala ter obenem skrajšala čas potreben za administracijo, kot tudi izdatno zmanjšala stroške izpisov. Število nameščenih naprav je zmanjšala za dve tretjini.

  Kliknite za več informacij
 • Havas

  Stroški izpisov letalskega prevoznika Havas so se, z izdatnim zmanjšanjem števila nameščenih naprav, drastično zmanjšali, obenem pa so dosegli, da je upravljanje naprav bolj preprosto. S prenovo delovnih tokov dokumentov pa so dosegli večjo učinkovitost.

  Kliknite za več informacij
 • Honda

  Honda je izdatno zmanjšala stroške po zaslugi nizkih stroškov obratovanja Kyocerinih naprav in optimizirane flote tiskalnikov.

  Kliknite za več informacij
 • Globus

  Enormni stroški tiskanja verige diskontnih trgovin so se, po zamenjavi flote z večopravilnimi napravami in tiskalniki Kyocera z nizkimi skupnimi stroški lastništva (TCO), drastično zmanjšali. Več kot polovico naprav so zamenjali, izdatno pa se je zmanjšala tudi mesečna poraba energije.

  Kliknite za več informacij
 • Credit Europe Leasing

  Credit Europe Leasing je izboljšal zmogljivosti z bolj zanesljivimi napravami, zmanjšal stroške izpisov dokumentov, skrajšal čas porabljen za administracijo in prilagodil dizajn lastnih menic ter tako izboljšal produktivnost podjetja.

  Kliknite za več informacij
 • Consolidated Contractors Group

  Vodilno mednarodno podjetje za pogodbena gradbena dela Consolidated Contractors Group je prihranilo pri stroških izpisov dokumentov, izdatno zmanjšalo administracijo omrežja in doseglo učinkovito upravljanje nabavne mreže in vzdrževanja naprav.

  Kliknite za več informacij
 • mBANK SA

  Z optimizacijo flote nameščenih naprav, je mBank SA drastično zmanjšalo stroške tiskanja. Še več, vsi delovni tokovi dokumentov so bolj učinkoviti in raven dosegljivosti naprav se je bistveno izboljšala.

  Kliknite za več informacij
 • Borusan Holding

  Družba Borusan Holding je z racionalizacijo nameščenih naprav zmanjšala stroške izpisov. Z integracijo programske opreme za upravljanje dokumentov z napravami Kayocera, je postalo upravljanje mreže veliko bolj učinkovito.

  Kliknite za več informacij
 • Alca

  Celotni stroški lastništva v podjetju ALCA, kot tudi stroški tiskanja in potrošnega materiala so se drastično zmanjšali s koordinacijo procesov in zmanjšanjem števila dobaviteljev storitev in potrebnih naprav.

  Kliknite za več informacij
 • B Braun

  B Braun je uspela preobrazba na delo z elektronskimi dokumenti, kakor tudi standardizacija kopirnih in tiskalniških sistemov. Obenem pa so dosegljivi popolno združljivost in prilagodljivost tiskanja iz okolja SAP.

  Kliknite za več informacij
Scroll to top