Kaj je KYOCERA MDS?

MDS je kratica za Upravljane Dokumentne Storitve (Managed Document Services - MDS). So boljša izbira kot Upravljane Tiskalniške Storitve (Managed Print Services - MPS), saj se te osredotočajo le na izpis. S storitvami MDS pa se optimizira vaš celoten proces izpisa dokumentov – od zajema do arhiviranja, od delovnih tokov do varnosti in vpliva na okolje.

S celostnim pristopom tako MDS predstavlja edinstveno in ključno strategijo za vsako podjetje, ki želi oceniti celoten potencial zmanjševanja stroškov. Izkušnje kažejo, da je mogoče s storitvami MDS stroške izpisa zmanjšati za okoli 30 odstotkov.

KYOCERA MDS uporablja proces ocene stanja, zasnove, uvajanja, optimizacije, in upravljanja, s katerim natančno odkriva vaše stroške izpisa dokumentov. Najprej vam bomo pokazali kje izgubljate čas in vire, nato pa oblikovali prilagojeno okolje, s katerim boste znižali vaše stroške in zmanjšali vpliv na okolje. Najbolje pri uporabi KYOCERA MDS pa je, da se boste s široko paleto storitev iz enega samega vira izognili frustracijam in izgubljanju časa povezanim z upravljanjem številnih dobaviteljev.

Končni rezultat storitev KYOCERA MDS je poenostavljeno upravljanje izpisa, manj obremenjen oddelek za informacijske tehnologije ter manjši vpliv vaših tiskalnikov in večfunkcijskih naprav na okolje.

Primeri uporabe MDS

Preberite si, kako so različna podjetja bistveno zmanjšala svoje stroške z uporabo storitev KYOCERA MDS.

Kliknite za ogled

Prenos

Kontakt

XENON FORTE d.o.o.
Letališka cesta 29
1000 LJUBLJANA, Slovenija
Telefon: +386 (0) 1 54 84 800
Telefaks: +386 (0) 1 54 84 819 
www.xenon-forte.si
info@xenon-forte.si

Scroll to top