MDS: Paket storitev s številnimi prednostmi

Nižji stroški. Manjši vpliv na okolje. Večja stopnja varnosti. Izboljšana storilnost in zadovoljstvo zaposlenih. Storitve KYOCERA MDS prinašajo številne praktične prednosti.

Varčnost: POPOLN VPOGLED V STROŠKE IN DO 30-ODSTOTNI PRIHRANKI

Storitve MDS lahko znižajo vaše skupne stroške lastništva na več načinov:

 • Manjša poraba potrošnega materiala, kot sta papir in toner.
 • Nižji stroški energije.
 • Nižji stroški storitev in podpore.
 • Vpeljete lahko zavezujoče politike tiskanja, ki določajo, kdaj je dovoljena uporaba barvnih tiskalniških sistemov, s čimer se izognete nepotrebnim stroškom.
 • Ker sta starost in življenjska doba sistemov znana, je mogoče preprosto določiti in s preprosto zamenjavo naprav odstraniti vzroke za stroške.

Optimizacija: POVEČANI STORILNOST IN MOTIVACIJA ZAPOSLENIH.

Jasno merljive prednosti izhajajo tudi iz drugih, s stroški manj povezanih prednosti:

 • Povečana storilnost, ki jo zagotavljajo optimizirani delovni tokovi, krajša obdobja nedelovanja in zmanjšane obremenitve oddelka za informacijske tehnologije, ki skrbi za vaše naprave.
 • Najsodobnejše tiskalniške rešitve zagotavljajo hitrejše in bolj učinkovito upravljanje dokumentov: npr. samodejen zajem, distribucija in redno arhiviranje dokumentov, kot so računi, naročilnice ali zavarovalniški obrazci.
 • Optimizirano upravljanje naprav prihrani čas in zmanjša obremenjenost zaposlenih: skrajša čas čakanja na dokumente zaradi prevelike zasedenosti naprav in zagotavlja bližino delovnemu mestu, kjer jih zaposleni najbolj potrebujejo.

Brez preglavic: STROKOVNE IN PRILAGOJENE STORITVE PRI ENEM PONUDNIKU.

Z enotno točko stika vam storitve MDS prihranijo čas in napor.

 • Za vse tiskalnike in večfunkcijske naprave vam ne glede na njihovo blagovno znamko zagotovimo vse, kar potrebujete.
 • Prevzamemo vse storitve vzdrževanja in popravil za svoje tiskalnike in fotokopirne stroje ter naprave drugih proizvajalcev.
 • Sistem za oddaljeno spremljanje: prepoznamo napake v delovanju naprave in se hitro odzovemo, ne da bi morali biti prisotni na vaši lokaciji.

Prijazno do okolja: IZBOLJŠANO UPRAVLJANJE ZA VAROVANJE OKOLJA IN DOLGOROČNO VZDRŽNOST

Storitve KYOCERA MDS vam pomagajo zmanjšati porabo energije in virov, s čimer izboljšate tako svoje poslovne kot okoljske rezultate.

 • Okoljsko vzdržnost izboljšamo s tehnologijo ECOsys in programsko opremo za varčno tiskanje.
 • S konsolidacijo strojne opreme ter upravljanjem elektronskih podatkov boste naredili pomemben korak naprej pri zagotavljanju energijske učinkovitosti.
 • Svetujemo vam lahko pri prehodu na energijsko učinkovite tiskalnike in fotokopirne stroje, ki bodo še dodatno zmanjšali vaše stroške za električno energijo.
 • Druge storitve vključujejo: uporabo recikliranega papirja, razvoj pristopov k odlaganju odpadnega materiala posebej za vaše podjetje in vpeljavo pravilnika za tiskanje v podjetju, ki od zaposlenih zahteva več okoljske odgovornosti.

Varno: IZBOLJŠANA SPREMLJANJE TER ZAŠČITA PODATKOV IN DOKUMENTOV.

Ne glede na to, na katerem področju poslujete, se v vaših dokumentih in omrežjih nahajajo ključni podatki. Odgovorni ste za zaščito dokumentov svojih naročnikov in zasebnih podatkov svojih strank. Storitve KYOCERA MDS nudijo višjo stopnjo varnosti, saj zahtevajo pooblaščen dostop do naprav in omrežij, obenem pa lahko bolje nadzorujete, kaj uporabniki tiskajo.

Storitve MDS KYOCERA

Spoznajte, kako vam storitve MDS KYOCERA pomagajo optimizirati in usmeriti vaše poslovanje.

Več

Primeri uporabe MDS

Preberite si, kako so različna podjetja bistveno zmanjšala svoje stroške z uporabo storitev KYOCERA MDS.

Več

Kontakt

XENON FORTE d.o.o.
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Telefon: +386 (0) 1 54 84 800
Telefaks: +386 (0) 1 54 84 819
info@xenon-forte.si

www.xenon-forte.si

Scroll to top