Preprečite krajo podatkov in omejite dostop do vaših naprav

Si predstavljate, da dokumente, ki ste jih poslali v tisk, varno prevzamete na katerikoli napravi v podjetju, s tem da le pomahate z vašo službeno ID kartico pred čitalnikom?

Naš portfelj USB čitalnikov kartic omogoča nadzor dostopa do vaših večopravilnih naprav. Naprava se odklene šele, ko se uporabnik identificira s kartico ID. 

Uporabnik se lahko prijavi s katerokoli brezstično kartico ID. Identifikacija vam na preprost način omogoča dodeljevanje kvot posameznim uporabnikom ali skupinam in nadzor nad stroški. Obenem pa izdatno poveča varnost vaših dokumentov, saj jih je mogoče natisniti le, ko se uporabnik na izbrani napravi prijavi in izvede opravilo.

Naši USB  čitalnikikartic so združljivi z večino KYOCERINIH sistemov – torej, na vas je, da le izberete pravega za vaše podjetje!

Poslovni izzivi

 • Natisnjeni dokumenti pogosto ostajajo brez nadzora na odlagalnih policah tiskalnikov – Kako lahko zaščitim svoje dokumente pred krajo podatkov?
 • Za nadzor do naprav že uporabljamo kode PIN, vendar je njihov vnašanje nadležno - – Kako lahko naredim proces prijave preprostejši in hitrejši?
 • Nadzorovanje stroškov tiskanja je težavno – kako lahko zagotovim, da bodo uporabniki spoštovali določene kvote?

Prednosti za uporabnike

 • Varnost: naprava dovoli tiskanje izbranega dokumenta šele, ko se uporabnik nanjo prijavi s svojo kartico ID. Zato je povečana varnost podatkov in manj odpadkov.
 • Preprosta uporaba: Za prijavo je dovolj, da na hitro približate kartico ID čitalcu.
 • Nadzor stroškov: Na voljo vam bodo podrobna poročila o dejavnosti vsakega uporabnika, obenem pa boste lahko vsakemu določili ustrezne kvote.

Lastnosti & Specifikacije

Kyocerin portfelj USB  čitalnikovkartic je zasnovan za preprost integracijo naprav KYOCERA z obstoječimi varnostnimi ukrepi.

S tem ko uporabnik približa svojo kartico ID čitalcu, se prijavi na napravo. Šele sedaj so mu na voljo vse funkcije naprave in lahko izpiše poslane dokumente. Za lokalno avtentikacijo, se lahko USB čitalnike kartic uporablja brez dodatne programske opreme, v kombinaciji z vgrajenimi ali strežniškimi aplikacijami pa se lahko uporabljajo tudi za bolj zahtevne operacije.

 • Ena za vse: Uporabljajte eno kartico ID za vse nadzorne in vstopne točke v vaši pisarni.
 • Le nekaj tipov USB čitalnikov kartic:  podpira vse glavne tehnologije prenosa (npr. Legic, Mifare, HID).
 • Varnost: do dokumentov lahko dostopajo, jih natisnejo ali skenirajo, le pooblaščene osebe.
 • Prilagodljivost: na voljo je velik izbor internih ali eksternih čitalnikov kartic za preprosto integracijo z napravami.
 • Čitalniki TWN4 MultiTech NFC: združujejo več frekvenc in tehnologij + NFC v enem čitalniku / zapisovalniku kartic.
USB Card Readers Logo

KONTAKT

Za več informacij se obrnite na lokalnega zastopnika:

 Xenon forte d.o.o.

Scroll to top