Zagotovite zaposlenim večjo mobilnost

Optimizing flexibility with absolute mobility

Vse deluje kot mora.

Rešitve KYOCERA omogočajo vam in vašim zaposlenim, da delate tudi na poti – funkcije centralnega tiskanja in skeniranja, ki so preproste, varne in vedno na voljo.

Gladka integracija.

Ko se enkrat vpišete v sistem, lahko do svojih podatkov dostopate, jih tiskate in shranjujete – celo z uporabo pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Učinkovitost ne pozna meja.

Z uporabo pametnih telefonov in tabličnih računalnikov naredite svoje dokumente mobilne. Da jih natisnete potrebujete le pritisniti na gumb in, seveda, v bližini sistem Kyocera.

Kyocera Net Manager

Rešitev vam omogoča nadzor nad občutljivimi dokumenti in stroški obdelave dokumentov.

NSi AutoStore

AutoStore zajame in obdela vaše dokumente, nato pa jih pošje izbranim osebam. Vsi procesi pa so lahko tudi avtomatizirani za vse vključene naprave. Ne glede na to ali so vaši dokumenti skenirani ali že v digitalni obliki, to napredno orodje omogoča indeksiranje, pretvarjanje in arhiviranje dokumentov. AutoStore je, z zmožnostjo gladke integracije s katerimkoli sistemom za upravljanje z dokumenti, izdelek, ki bo zagotovo pripomogel k izboljšanju vašega poslovanja.

 

Mobilno tiskanje KYOCERA

Rešitev KYOCERA Mobile Print vam omogoča, znotraj vašega omrežja, varno tiskanje in skeniranje dokumentov z uporabo pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.
Vi izberete nastavitve, vključno z ločljivostjo in formatom, medtem ko, vam program pripravi pregled stroškov. Varnost vaših dokumentov je zagotovljena, saj program ne uporablja spletnih strežnikov niti »oblaka«, temveč deluje preko neobveznega avtentikacijskega protokola in vašega omrežja. In kar je najbolje - program je brezplačen!

 

KYOCERA MyQ

KYOCERA MyQ je nova rešitev za preprostejše in bolj učinkovito skeniranje in tiskanje dokumentov. Omogoča tudi upravljanje, nadzor in spremljanje vaših dokumentov na vseh vaših napravah. KYOCERA MyQ ponuja tudi zanesljiv varnostni nadzor občutljivih dokumentov - po ceni, ki omogoča največjo vrednost za vloženi denar.

AirPrint

Tiskanje dokumentov neposredno iz mobilnih naprav iPad, iPhone, iPod touch ali kateregakoli računalnika Mac.
AirPrint je tehnologija podjetja Apple, ki omogoča tiskanje iz naprav, ki uporabljajo iOS ali OS X operacijske sisteme, ne da bi ob tem morali nameščati dodatnih programov ali gonilnikov. Tiskate lahko na tiskalnike Kyocera, ki so vključene v istem omrežju.
AirPrint je blagovna znamka podjetja Apple, Inc.

Scroll to top